Wimperextensions met Lashextend, wereldwijd de nummer één

Naast kunstnagels plaatst Nina ook wimperextensions in haar studio NinaNails.

U kunt bij NinaNails terecht voor het epileren van uw wenkbrauwen en bovenlip met wax en het uitvoeren van een gelaatsverzorging. En de studio is ook gespecialiseerd in wimperverlengingen van het merk Lashextend, wereldwijd de absolute nummer één.

One by one

individuele wimperverlengingen of one by one (1:1)

PRIJS € 65

Door deze specifieke one by one-techniek wordt op elke wimper één wimperhaartje geplakt waardoor het geheel een natuurlijke look krijgt.

Je kiest zelf de gewenste lengte, dikte en krul.

Volume

Russian volumewimpers of 3D techniek (3:1)

PRIJS € 85

Bij deze techniek worden er handmatig trosjes gemaakt van  meestal 3 fijne wimpers en zo op de natuurlijke wimper geplakt.

Daardoor creeër je een voller effect dan bij one by one. Je kan zelf kiezen hoe vol je het wil. Zo kan ik van 2D tot 5D trosjes maken.

Je kiest hierbij zelf de gewenste lengte en krul.

 

 

Voer niet langer elke dag een strijd met mascara en wimperkruller om die volle, lange wimpers te verkrijgen maar kies voor professionele wimperextensions. Het resultaat is tot 8 weken houdbaar maar dient elke 3-4 weken bijgewerkt te worden voor een steeds mooi resultaat. Indien je ze niet laat bijwerken dan ben je ze na de gehele wimpercyclus van 8weken kwijt. Het voelt zacht en flexibel aan. Bel nu voor een afspraak.