Laat uw gelnagels of gellak plaatsen door een professional

Slagerij Isabelle & Marc - nagelstylingBent u op zoek naar een adres voor gelnagels in Sleidinge? Dan is NinaNails een uitgelezen locatie. Nina runt haar zaak al jaren met veel passie en blijft de nieuwe ontwikkelingen van nabij opvolgen.

Kunstnagels met gellak

Droomt u ook van verzorgde nagels aan handen en voeten? Kies dan voor gellak. Dit blijft enkele weken mooi en zorgt ervoor dat u er altijd tiptop uitziet.
Gellak is een soort permanente nagellak welke flexibeler is dan gel waardoor het natuurlijker voelt en oogt. Gellak biedt niet dezelfde stevigheid dan gel, daarom is het aan te raden dat u van nature al stevige nagels heeft. Gellak is afweekbaar waardoor er bijna niet gevijld wordt op de natuurlijke nagelplaat. Gellak kan enkel aangebracht worden op uw eigen nagels, deze kunnen niet verlengd worden omwille van de flexibiliteit.

Kunstnagels met gel

U kunt opteren om gel te laten aanbrengen op uw eigen nagel of een stuk te laten verlengen met tips of sjablonen. Door de nagel nadien onder een UV lamp te plaatsen word dit uitgehard en kan alles tot in de kleinste details gemodelleerd worden tot 1 mooi geheel. Gel is dikker van structuur dan gellak en biedt daardoor meer stevigheid. NinaNails streeft naar perfectie en zorgt er daarom steeds voor om de gelnagels er natuurlijk te laten uitzien.

Nail-art

Naast het plaatsen van gelnagels heeft NinaNails zich doorheen de jaren ook gespecialiseerd in het ontwerpen van echte kunstwerkjes op de nagels, ook nail-art genaamd. Van diamantjes tot glitters, tekeningen, handgeschilderde kunstwerkjes, waterdecals, ... Werkelijk alles is mogelijk, aangepast aan de seizoenen, de feestdagen of gewoon een abstract ontwerp. Er staat geen limiet op de creativiteit van de nagelstyliste.